Ervaringen van anderen

"Ik ervaar mijn zangles als zeer plezierig. Arco is een gedreven leraar en weet zijn enthousiasme op mij over te brengen, waardoor ik nog meer gemotiveerd raak. Elke les is weer anders en geeft mij inspiratie om door te gaan!"

Piet van den Berg, Roelofarendsveen

"Zangles bij Arco is een aanrader. Hij neemt je volstrekt serieus, sluit aan bij waar je zit en leert je zingen met plezier en vertrouwen. Zonder dat het er duimendik bovenop ligt, sleutelt hij aan je zangtechniek en verstaat hij de kunst om echt uit je te halen wat er in zit: hij laat je zingen!"

Anne-Marie van Briemen, Boskoop

"Ik volg inmiddels al een aantal jaren zangcoaching bij Arco en doe dat nog steeds met veel plezier! Wat me erg aanspreekt in de manier van lesgeven van Arco is de veelzijdigheid en de vindingrijkheid bij eventuele technische problemen. Ik heb bij hem echt vrij leren zingen. Zelfs na jaren les heb ik nog steeds het gevoel dat ik elke les weer iets heb geleerd dat ik kan gebruiken in de stukken die ik zing. Ik kan op les aankomen met een breed repertoire, van opera tot volksliederen en altijd is zijn aanpak weer fris en sprankelend. Daarnaast kan ik zeggen dat ik bij Arco het oratorium repertoire echt heb leren kennen. Naast het opera- en liedrepertoire waar ik het meest vertrouwd mee was, vind ik dat een enorme verrijking!"

Tiziana Chessa, Rotterdam

"Zangles nemen was voor mij een beetje spannend. Je stem is zo met je persoon verbonden, dat je je kwetsbaar opstelt wanneer iemand je bij het gebruik ervan gaat coachen. Als koorzanger red ik me al jaren aardig, maar door de lessen van Arco ben ik in vrij korte tijd ontspannener en technisch beter gaan zingen. In de lessen krijg ik duidelijke instructies en uitleg. Arco durft, vaak met een vrolijke ondertoon, ingesleten foutjes te benoemen, maar ook waardering te geven voor dat wat in mijn stem eigen en natuurlijk is."

Bea van der Kolk, Woubrugge

"Arco zoekt creatief en volhardend naar een op mij toegesneden methodiek die me helpt om de eigen onvolkomenheden bij het zingen te begrijpen en te verbeteren!"

Rik Radstake, Rotterdam

"Met liefde voor het vak, kennis van zaken, geduld en humor weet Arco mij telkens te motiveren en op het juiste spoor te houden. Het helpt mij enorm dat hij een zanger is die met beide benen in de zangpraktijk staat. Niet in de laatste plaats is Arco een warm mens met het hart op de juiste plaats."

Ard Verkerke, Gouda